На Львівщині 19-річний хлопець з подружкою жорстоко катували пенсіонера, щоб заволодіти його грошима

Двоє мешканців Червоноградщини прийшли до пенсіонера додому, постукали в двері, а коли він відчинив - отримав удар кулаком в обличчя. Після численних тортур знесилений 79-річний потерпілий віддав свої збереження у сумі понад 18 тис. грн. Про це повідомили у Відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

"Обвинувачені прийшли до пенсіонера до дому, постукали в двері, коли чоловік відчинив, 19-річний фігурант вдарив його кулаком в обличчя. Після чого спільники затягнули старшого чоловіка до однієї із кімнат, посадили на стілець і зв’язали йому руки простирадлом. При цьому, один із обвинувачених почав його бити кулаками та вимагати в останнього всі його заощадження. Після численних тортур знесилений потерпілий віддав обвинуваченим понад 18 тис. грн", - йдеться у повідомленні.

Спільники на цьому не зупинились, а кинули чоловіка похилого віку в погреб, на двері якого поставили стілець щоб той не мав змоги вибратись. З тяжкими тілесними ушкодженнями пенсіонер через деякий час вибрався на волю.

Прокурорами Червоноградської окружної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 19-річного чоловіка та 32-річної жінки за фактами розбою та незаконного позбавленням волі (ч. 4 ст. 187 , ч. 2 ст. 146 КК України). Двом обвинуваченим обрано запобіжний захід тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення