На межі життя і смерті: у Подільську молодик порізав товариша у під’їзді і кинув помирати

У Подільську Одеської області 24-річний молодик під час бійки тяжко поранив товариша. Подія сталася о пів на другу ночі 12 грудня у дворі багатоквартирного будинку в провулку Короленка, повідомили у поліції.

"Під час товариської вечірки, де були присутні дві дівчини та два хлопця, між останніми раптово виникла сварка. Молодики вийшли на вулицю і продовжили суперечку, яка переросла в бійку. Старший за віком чоловік дістав ніж і завдав ним опоненту кілька безладних ударів. Усвідомивши, що накоїв, зловмисник з місця події втік. Закривавленого потерпілого віком 22-х років на сходах у під’їзді виявила товаришка. Дівчина одразу викликала правоохоронців та медиків", - йдеться у повідомленні.

Постраждалого госпіталізували до реанімаційного відділення місцевої лікарні з проникаючим пораненням грудної клітки та колото-різаними ранами шиї й тулуба. Зараз його стан важкий.

Правопорушника поліцейські затримали через кілька годин за місцем мешкання, своєї вини він не заперечував. Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру в умисному спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння. Цей злочин передбачений частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення