На Миколаївщині "ВАЗ" з п'ятьма дітьми та їх батьками потрапив у ДТП: багато загиблих, серед них малеча (фото, відео)

На Миколаївщині зіткнулися два легковики. У автотрощі загинули троє людей, ще четверо госпіталізовані. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Миколаївської області.

Зіткнення автомобілів Chevrolet Lacetti та ВАЗ-2101 сталось на трасі М-14 поблизу с. Шевченкове Миколаївського району сьогодні вночі близько 1:48.

"У результаті ВАЗ перекинувся та злетів у кювет. У салоні авто знаходилась родина з семи осіб: 33-річний водій і двоє дітей віком п'яти та трьох років загинули одразу на місці, 27-річна жінка та троє малолітніх дітей одного, п'яти і шести років отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані. 37-річний керманич Chevrolet суттєво не травмувався", - шокували подробицями у поліції.

За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 ККУ "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох людей". Санкція статті передбачає до десяти років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Усі обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення