На Одещині чоловік вбив дружину після того, як вона спробувала вигнати його з дому

На Одещині в одному із сіл Саратської територіальної громади сталось вбивство у родині цивільного подружжя. Житель Білгород-Дністровського району спричинив співмешканці несумісні з життям тілесні ушкодження. Про випадок повідомили у поліції Одеської області.

"Між співмешканцями виникла побутова сварка. Жінка почала виганяти чоловіка з дому, а він побив її і пішов на роботу. Наступного дня, повернувшись, правопорушник побачив, що потерпіла так і лежить у спальній кімнаті на підлозі, де він її залишив, та викликав "швидку". Медики госпіталізували непритомну жінку до місцевої лікарні, але врятувати не змогли – за деякий час вона померла. За результатами судово-медичної експертизи, смерть потерпілої було спричинено травмою голови, що призвела до крововиливу та забою головного мозку", - розповіли у поліції.

Своєї провини чоловік не заперечував і пояснив: у всьому винна оковита.

Після проведення низки експертиз та збору достатніх доказів слідчі поліції висунули фігуранту обвинувачення за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілої. Наразі правопорушник перебуває під цілодобовим домашнім арештом, досудове розслідування завершено і обвинувальний акт скеровано до суду. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення