На Одещині педофіл затягнув до занедбаної землянки 12-річного хлопчика і зґвалтував: відео допиту

На Одещині поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вчинені сексуального насильства над малолітнім хлопчиком. Про це повідомили у пресслужбі поліції Одеської області.

"Про подію на спецлінію "102" повідомила мати 12-річного хлопчика, якій той довірився і розповів, що з ним сталося. Зловмисник серед дня схопив дитину на вулиці, затягнув до занедбаної землянки, де вчинив сексуальне насильство", - йдеться у повідомленні.

Отримавши детальний опис правопорушника, поліцейські менш ніж за годину розшукали його на сміттєзвалищі на околиці населеного пункту.

31-річного фігуранта було затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. На підставі достатньої кількості зібраних доказів слідчі повідомили чоловіку про підозру у сексуальному насильстві, вчиненому щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди, що передбачено ч. 4 ст. 153 Кримінального кодексу України.

За скоєне правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років.

Суд задовольнив клопотання поліцейських та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.

Чоловіка перевіряють на причетність до аналогічного злочину, скоєного відносно неповнолітньої дівчинки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення