На Одещині школяр перерізав матері горло, помив тіло від крові та зґвалтував, ще зарізав 7-річну сестру (відео)

Поліцейські розслідують загибель матері з дитиною в Подільському районі. Тіла жінки 1986 р.н. та 7-річної дівчинки з тілесними ушкодженнями без ознак життя були виявлені 6 квітня близько 9-ї години у будинку, в якому вони проживали. Про це повідомили у Подільському районному управлінні поліції Одещини.

За неофіційною інформацією, 16-річний підліток під алкоголем і наркотою прийшов додому і почав сваритися зі своєю 38-річною матір'ю. Під час конфлікту хлопець узяв ніж і перерізав матері горло. Усе це побачила його 7-річна сестра і почала кричати, у відповідь на що школяр зарізав і її теж, а потім пішов із дому пиячти далі. Ближче до ночі неадекват повернувся, помив тіло своєї матері від крові та зґвалтував. Наразі нелюд затриманий, зізнався і дав усі свідчення.

"На місце події прибули керівництво слідчого управління ГУНП в Одеській області, слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, слідчого управління з мобільною ДНК-лабораторією, спеціалісти пересувної поліцейської криміналістичної лабораторії, поліцейські - кінологи, працівники Любашівської окружної прокуратури та інші оперативні служби. Правоохоронці працюють на місці злочину, збирають докази, встановлюють всі обставини. Особу підозрюваного наразі встановлено, з ним працюють слідчі", - повідомили у поліції.

Дані про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення