На Одещині тесть розстріляв з мисливської рушниці зятя, бо він тероризував його доньку з дитиною

На Одещині чоловік, який вбив зятя, отримав від суду вирок у вигляді п’яти років позбавлення волі. Про випадок повідомляють у Одеському районному управлінні поліції №2.

"Подія мала місце влітку 2019 року в селі Градениці за місцем мешкання засудженого. Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що через постійні сімейні сварки та образи донька фігуранта з дитиною переїхала від свого чоловіка жити до батьків. Та це не вирішило проблеми: той навідувався до нового місця мешкання дружини та доньки, поводив себе агресивно, змушуючи повернутися додому, затівав сварки з тестем, який ставав на захист доньки", - розповідають у поліції.

Наприкінці червня 2019 року ввечері між тестем та зятем вчергове виникла суперечка. Господар маєтку, перебуваючи у стані сильного душевного хвилювання, схопив належну йому мисливську рушницю та вистрілив у зятя. Від отриманих поранень той загинув на місці події.

За результатами судово-медичної експертизи, чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді вогнепального дробового наскрізного поранення грудної клітки, черевної порожнини, легені, печінки та нирки, які відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень, що і стало причиною смерті.

Слідчі зібрали достатньо доказів та під процесуальним керівництвом Біляївської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення за ст. 116 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне вбивство, вчинене у стані сильного душевного хвилювання, зумовлене жорстоким поводженням або таким, що принижує честь і гідність особи, а також за наявності системного характеру такого поводження з боку потерпілого.

Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду. Дослідивши матеріали провадження та докази, які надали поліцейські, суд визнав обвинуваченого винним у скоєному і призначив йому покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення