На Одещині в ДТП загинули чоловік та його маленькі доньки — 2 і 7 років (фото)

В Одеській області в дорожньо-транспортній пригоді загинув водій легковика і дві його малолітні доньки. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Смертельна аварія сталась сьогодні вранці у Білгород-Дністровському районі. За попередньою інформацією, 31-річний житель Лиманської сільської громади, рухаючись на автомобілі ВАЗ з села Трапівка до села Зарічне, не впорався з керуванням на закругленій ділянці автодороги, з‘їхав у кювет та зіткнувся з деревом.

"Водій і його доньки двох та семи років загинули від отриманих травм до приїзду швидкої, а 23-річну дружину та ще одну п’ятирічну доньку в тяжкому стані доправили до місцевої лікарні", - йдеться у повідомленні.

У одеських телеграм-каналах повідомляють, що жінці було діагностовано закритий перелом стегна, а 5-річній дівчинці – закриту черепно-мозкову травму та перелом носа.

На місці аварії працювали співробітники слідчо-оперативної групи. Встановлюються всі обставини ДТП.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення