На Одещині жінка і троє малюків заживо згоріли у будинку, дівчатка 6 і 7 років вибрались на вулицю (фото)

На Одещині в селі Білине у Святвечір сталась пожежа у приватному будинку. На момент загорання всередині будівлі були жінка і троє маленьких дітей, усі вони загинули. Усі загиблі діти - хлопчики. Про випадок повідомили у Відділі комунікації поліції Одеської області.

"6 січня приблизно о 19:00 сталося загорання приватного будинку в селі Білине Подільського району. Під час гасіння пожежі працівники ДСНС виявили чотирьох людей без ознак життя - 31-річну господиню, двох її дітей віком 3-х та 4-х років та 2-річного племінника. Ще одного потерпілого, 31-річного господаря, доставили до лікарні в тяжкому стані з діагнозом "отруєння чадним газом". Наразі він в реанімації", - йдеться у повідомленні.

В оселі також знаходилися дві дівчинки шести та семи років, які змогли самостійно вибігти на вулицю під час пожежі. Старша з них розповіла правоохоронцям, що займання сталося під час розпалювання печі.

"Зараз дівчатка знаходяться у родичів, з ними працює психолог Державної служби з надзвичайних ситуацій. Стан постраждалого чоловіка важкий", - повідомив начальник відділення поліції № 1 Віталій Сауляк.

Як повідомили у ДСНС, лише о 20:19 пожежа була локалізована, о 20:50 - ліквідована на загальній площі приблизно 80 кв.м.

За фактом загибелі жінки та трьох дітей поліцейські розпочали кримінальне провадження. Подія кваліфікована слідством за пунктами 1, 2 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України з приміткою "нещасний випадок". У справі призначені експертні дослідження, опитуються свідки, встановлюються обставини, що передували цій надзвичайній події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення