На Полтавщині в річці втопився хлопчик, його 2-річна сестра сама повернулась додому і розповіла про це батькам

На Полтавщині 9-річний хлопчик потонув у річці. Про загибель дитини до поліції повідомили працівники швидкої медичної допомоги. Тіло без ознак життя виявили в річці Сула в селі Білогорілка Миргородського району. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Полтавщини.

"Слідством попередньою встановлено, що 9-річний хлопчик зі своєю 2-річною сестрою проводили дозвілля неподалік домівки. Через деякий час 2-річна дівчинка повернулась додому одна. Старша сестра повідомила про це батьків. Родичі одразу розпочали пошуки 9-річного хлопчика. Невдовзі його знайшли у водоймі без ознак життя. Для встановлення причини смерті тіло дитини направлено на судово-медичну експертизу", - йдеться у повідомленні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за пунктом 2 частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Обставини та причини трагедії з’ясовує слідство.

Поліція закликала громадян посилити контроль за дозвіллям малолітніх дітей.

"Не дозволяйте їм самостійно перебувати поблизу водойм. Також постійно наголошуйте на безпечній поведінці у побуті, біля проїзної частини та на воді", - наголосили правоохоронці.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення