На Сумщині собаки загризли немовлят, яких мати народила і покинула на своєму ж подвірʼї

На Сумщині жінка народила двійню і покинула в господарській будівлі. Собаки пошматували тіла немовлят, один труп принесли на подвірʼя місцевого мешканця. Про випадок повідомили у пресслужбі Сумської обласної прокуратури, проводиться досудове розслідування за фактом умисного вбивства матірʼю своїх новонароджених дітей (ст. 117 КК України).

"15 червня в с. Терешківка Сумського району собаки принесли на подвірʼя місцевого мешканця понівечений труп немовляти. Про вказаний факт чоловік невідкладно повідомив у поліцію. Під час проведення слідчо-оперативних заходів на одній із вулиць цього ж села правоохоронці виявили іще один понівечений тваринами труп немовляти", - розповіли у прокуратурі.

У ході слідства співробітники поліції встановили, що 8 червня 2023 року 40-річна місцева жителька в господарській будівлі на території власного приватного будинку народила двійню та залишила їх там. Жінка пояснила, що завагітніла, перебуваючи за кордоном, а коли повернулась в Україну, свій стан приховала від чоловіка та оточуючих.

Наразі жінка перебуває в реанімації. Вирішується питання щодо вручення їй повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення