На трасі Київ – Одеса Audi перетворила ВАЗ, у якому їхала сім’я, на металобрухт: загинула дівчинка (фото)

На Одещині сталась смертельна ДТП. Автомобіль Audi, за кермом якого був іноземець, протаранив ВАЗ, у якому їхала родина з неповнолітньою донькою. Унасоідок аварії загинула дівчинка, повідомили у Відділі комунікації поліції Одеської області.

"Біля села Воробіївка 52-річний іноземець, прямуючи на Audi в бік Одеси, не впорався з керуванням і допустив зіткнення з ВАЗ, що рухався в попутному напрямку. У салоні останнього автомобіля була родина з Березівщини – чоловік з дружиною віком 61-го та 62-х років і їхня 15-річна донька. Дитина загинула. Її батьків з травмами різного ступеню тяжкості доправили до лікарні. Громадянину іноземної держави медичну допомогу надали на місці аварії", - розповіли у поліції.

Встановлюються повні обставини події. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення