На трасі Миколаїв - Одеса фура перетворила ВАЗ на залізне місиво, двох людей розірвало навпіл (фото, відео)

На Миколаївщині сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки DAF та автомобіля ВАЗ-2106. Як повідомили у поліції Миколаївської області, автомобілі зіткнулись на автодорозі М-14 "Одеса - Мелітополь - Новоазовськ" поблизу с. Весняне у Миколаївському районі сьогодні приблизно об 11:35.

Як повідомляють місцеві Telegram-канали, тіла водія і пасажира ВАЗа дуже понівечені, їм повідривало кінцівки. Відео можна подивитись за посиланням (Увага! Це відео містить шокуючі кадри! НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ до перегляду дітям, вагітним та людям зі слабкою психікою!).

Удар прийшовся на передню частину легковика, яка внаслідок удару повністю відсутня. Виною численних аварій - ожеледиця на дорогах і необережність самих водіїв, адже сьогодні Миколаївщину засипає снігом.

"Унаслідок зіткнення транспортних засобів водій та пасажир легковика від отриманих тілесних ушкоджень загинули", - йдеться у повідомленні.

Подію кваліфіковано за ознаками ч. 3 ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб".

Місцеве видання "НиколаевПост" опублікувало відео з місця події:

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення