На трасі Одеса-Рені 19-річний водій фури вбив людину: у поліції розповіли подробиці (фото)

Сьогодні вранці близько пів на восьму годину ранку сталась смертельна ДТП на трасі Одеса-Рені - поблизу села Миколаївка-Новоросійська. Про це повідомили у Білгород-Дністровському районному відділі поліції Одеської області.

"За попередньою інформацією, 69-річний водій легкового автомобіля "ВАЗ 2101", виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав перевагу в русі вантажному автомобілю "МАN" під керуванням 19-річного жителя Миколаївщини. У результаті зіткнення пасажир легковика, 60-річний житель Болградського району, помер в кареті "швидкої" від отриманих травм. Обидва кермувальники не постраждали", - йдеться у повідомленні.

На місці аварії працюють співробітники слідчо-оперативної групи з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області та відділу поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення