На висоті кількох кілометрів у російського літака відкрився люк: у пасажирів зірвало одяг, частина багажу вилетіла (відео)

У Росії віднедавна щодня стаються аварії з літаками, а сьогодні навіть дві. В останньому випадку в Якутії пасажири літака компанії "ИрАэро" відчули на собі, що таке політ із вітерцем. Як повідомляють росЗМІ, на висоті кількох кілометрів розгерметизувався люк у вантажному відсіку, на борту було 25 людей. Частина багажу, біля якого відкрились двері, вилетіла.

Літак АН-26-100 прямував з якутського Магана до Магадану. Як пишуть російські РИА Новости, "літак повернувся в аеропорт вильоту, ніхто не постраждав".

"Борт авіакомпанії "ИрАэро" раптово розгерметизувався на висоті кількох кілометрів — судячи з відео, знятого одним із пасажирів, задні двері виявилися відкритими наполовину. Ніхто з пасажирів не постраждав, всі дуже замерзли. У пасажирів позлітали шапки", - пише Mash.

Транспортна прокуратура проводить перевірку. Місцева влада як завжди заявляє, що нічого страшного не сталося.

Нагадаємо, сьогодні у Росії сталась авіакатастрофа, є загиблі.

Читайте також: Дуже символічно: у російській Пермі літак авіакомпанії "Пабєда" зав'яз у кучугурах під час зльоту (відео)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення