На Закарпатті чоловік розстріляв 17-річного друга рідного сина: моторошні подробиці і фото

Поліція Закарпаття встановлює обставини вбивства 17-річного хлопця, який проник на приватну територію у місті Хуст. Про це повідомили на Facebook-сторінці поліції Закарпаття.

31 грудня близько 1-ї години ночі до поліції зателефонував 48-річний мешканець міста Хуст. Чоловік повідомив, що на його приватну територію проник невідомий і він здійснив два постріли із зареєстрованої зброї. Підозрюваний з місця події втік.

Цікаво, що у соцмережах повідомляють, що син власника і убитий товаришували.

"Встановлено, що 48-річний мешканець міста Хуст із пристрою для фото і відеозапису отримав сповіщення про рух у підвалі. Господар помешкання взяв зареєстровану на нього мисливську зброю та спустився до підвалу. Там він виявив незнайомця та наказав йому вийти, однак хлопець несподівано кинувся у бік озброєного чоловіка, і останній здійснив один постріл у нижню частину тіла. Після цього невідомий вибіг з підвального приміщення, а заявник на подвір’ї власного домогосподарства здійснив ще один постріл в землю", — йдеться у публікації.

Правоохоронці обстежили прилеглу територію і неподалік будинку заявника виявили тіло 17-річного мешканця Хуста з вогнепальним пораненням стегна. Попередня причина смерті неповнолітнього — крововтрата.

Попередньо подію кваліфікують за ст. 118 Кримінального кодексу України, тобто "Умисне вбивство" при перевищенні меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання особи, яка вчинила кримінальне правопорушення. Слідство у справі триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення