"Нас ніхто не спитав": міністр молоді Гутцайт і волейболісти-чемпіони три години обговорювали проблеми

Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт у понеділок завітав у найпотужніший в країні Центр пляжних видів спорту "СЕТ", де тренуються найсильніші спортсмени. Міністр приїхав на зустріч, незважаючи на вихідний день з нагоди світлого свята Великодня.

У волейболістів назбиралось чимало питань до урядовців з Міністерства, у результаті розмова замість запланованих 30 хвилин затяглась аж на три години. У дискусії взяли участь: міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт, автор проєкту "Надзвичайні новини" Костянтин Стогній, який вів переговори та залучав інвестиції для створення унікального Центру "СЕТ", волейболістки Інна та Ірина Махно, Діана Луніна, Євгенія Баєва, Валентина Давидова, тренери Володимир Куценко, Віталій Стадников та Лариса Бучацька.

"Замість розрахованих 30 хвилин говорили майже три години. У повітрі невидимо був присутнійдзвін шабель. Гутцайт - олімпійський чемпіон з фехтування. Але цього разу гострі зауваження відправлялись на сторінки міністерського блокнота. Гадаю, на прийдешній нараді в Міністерстві чиновникам буде задушливо", - написав Стогній своїй враження після зустрічі на своїй сторінці у Facebook.

Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт провів зустріч зі спортсменами-волейболістами та тренерами у Центрі пляжних видів спорту

Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт провів зустріч зі спортсменами-волейболістами та тренерами у Центрі пляжних видів спорту "СЕТ"

Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт, дворазовий Дефлімпійський чемпіон Олександр Полторацький, тележурналіст Коснянтин Стогній біля Центру пляжних видів спорту

Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт, дворазовий Дефлімпійський чемпіон Олександр Полторацький, тележурналіст Костянтин Стогній біля Центру пляжних видів спорту "СЕТ"

Зустрічі з міністром Гутцайтом на тему пляжного волейбола передувала раптова заява Міністерства про створення Державного центру олімпійської підготовки із пляжного волейболу.

"Логічно, що саме тренери і спортсмени повинні приймати рішення, де вони зможуть якісніше підготуватися, враховуючи індивідуальні особливості тренувального процесу. До журналістів звернулися спортсмени і тренери олімпійців, зокрема нинішніх Чемпіонів і претендентів на Олімпіаду сестер Махно та ін. Про те, що їх ніхто навіть не спитав", - зазначав Стогній.

Зрештою, вдалось домовитись про зустріч спортсменів з міністром Вадимом Гутцайтом, яка й відбулась у понеділок, 3 квітня.

"Мета - зробити усе можливе для якісного виступу наших олімпійців, дбаючи при цьому і про розвиток регіонального спорту. Вдячний особисто Вадиму Гутцайту за відкритість та готовність до діалогу. У нас всіх єдине прагнення – аби Україна посіла достойне місце в світових рейтингах!", - резюмував Стогній.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення