Не тільки бабуся: у загибелі маленького Андрія в Черкасах запідозрили вітчима-юриста (відео)

В ефірі програми "Стосується кожного", експерт з прав дитини Людмила Волинець зробила припущення, що до смерті 7-річного хлопчика Андрія у Черкасах, якого привезли до лікарні із жахливими травмами, може бути причетний вітчим дитини, на ім'я Станіслав.

"У меня є думка, вона беспідставна, але дуже нав'язлива. Дитина могла постраждати у квартирі (в якій проживала разом із вітчимом та мамою - Ред.), а потім була перевезена у приватний сектор. Дитину вже привезли у комі", - припустила експерт.

Цієї думки дотримується і рідна бабуся хлопчика Ганна Садовська.

Жінка розповіла, що неодноразово бачила малюка у синцях, ще коли жила поряд. Вона вважає, що бив дитину саме вітчим, який нібито має фахову юридичну освіту. Також бабуся повідомила, що квартира, в якій проживає родина по заповіту належала загиблому хлопчику.

Адвокат Сергій Старенький своєю чергою зазначив, що гематоми, які виявили у померлого Андрія схожі на удари в голову.

"Характер нанесення ударів був схожий на ті, які ймовірно періодично наносив дитині Стас (вітчим). За словами бабусі і інших небайдужих людей, у момент, коли дитина отримала смертельні травми, матері вдома не було, а вітчим привіз дитину не до рідної бабусі, а до своїх батьків. Тобто єдина людина, яка приховувала сліди того, що відбулося із малим, це - Стас. Тому дуже ймовірно, що саме він причетний до того, що відбулося", - наголосив юрист.

Також експерти одностайно зробили висновки, що матір загиблого хлопчика, а також її друга дитина можуть перебувати у небезпеці.

Нагадаємо, що маленький Андрій із жахливими травмами був доставлений в реанімаційне відділення Черкаської обласної лікарні ще 24 серпня, де згодом і помер.

У нещасного хлопчика була гематома головного мозку, також розірвані вуха, губа і частина статевого органа. Лікарі запідозрили, що з дитини знущалися.

Відомо, що нерідну бабусю та дідуся Вікторію та Юрія Лясових взяли під варту на 60 діб, їх підозрюють у залишенні в небезпеці дитини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення