Розірвані вуха та геніталії: бабусю 6-річного хлопчика, який помирає від знущань, взяли під варту у Черкасах (фото)

У Черкасах суд призначив тримання під вартою протягом 60 діб жінці, чий 6-річний онук опинився у лікарні в критичному стані. Про це повідомляє місцева прокуратура.

Наразі жінці повідомили про підозру за фактом залишення малолітньої дитини в небезпеці, що спричинило тяжкі наслідки. Правоохоронці вважають, що бабуся, на яка мала доглядати дитину, намагалася хлопчика лікувати самотужки від отриманих жахливих травм. А ось що спричинило всі ці травми, поки достоменно невідомо. На це питання правоохоронці дадуть відповідь після низки експертиз. Деякі рани на дитині з'явилися вже давно.

Відомо, що 51-річна Вікторія Лясова є фігуранткою кількох справ - її оголошували в розшук, зокрема за грабіж, поєднаний із насильством. Проте, за словами місцевих мешканців, вона багато років дивним чином уникала відповідальності.

Нагадаємо, 6-річний хлопчик потрапив до лікарні у жахливому стані. У малюка діяльність мозку наднизька, її ледь фіксують прилади, а дихає дитина лише завдяки апарату штучного дихання. Коли дитину привезли до лікарні, у неї були численні садна на тілі, гематома лобної частини голови, рвана рана нижньої губи, рана вуха, і дефекти тканин округлої форми по тілу на лівому стегні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення