"Неадекватно... Статеве дозрівання": підліток засунув собі у задній прохід швабру, а батьки не зрозуміли

12-річного мешканця одного з міст на півдні Московської області було днями госпіталізовано до лікарні з тяжкими травмами після того, як він засунув собі у задній прохід швабру. Школяра екстрено прооперували, пише МК.

У фатальний день пізно ввечері школяр, який проживав у квартирі разом з батьками та старшою 17-річною сестрою, пішов у ванну кімнату. Через деякий час мама почула крик сина про допомогу. Разом із чоловіком вона вибила двері. Батьки побачили сина, який був весь у крові. Поруч лежала швабра.

"Ми одразу викликали "швидку допомогу" і спочатку не могли зрозуміти, що трапилося", - розповіла поліцейським мама підлітка.

Як з'ясувалося, останні місяці батьки не раз помічали за хлопчиком дивну поведінку, але особливо не надавали цьому значення, посилаючись на перехідний вік. Хоча й намагалися виховувати його по-своєму: забирали планшет, не давали довгий час сидіти за комп'ютером.

"Але син все одно іноді поводився неадекватно, – зітхає жінка. - Тобто в нього почалося статеве дозрівання, і в першу чергу це наша провина, що ми не знали, як у цьому випадку вчинити, пояснити йому...".

Хлопчика вже прооперували: у нього розрив прямої кишки. Якийсь час підліток ще пробуде в лікарні. За словами лікарів, все обійдеться без особливих наслідків для здоров'я.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення