Негода в Україні: без світла понад 50 сіл та міст, десятки будинків та господарств у воді

Станом на ранок 20 червня у чотирьох областях України спостерігаються проблеми з електропостачанням населених пунктів внаслідок негоди. Загалом знеструмлено 57 населених пунктів. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

"Унаслідок ускладнення погодних умов (пориви вітру, гроза) через спрацювання систем автоматичного захисту ЛЕП знеструмлено 57 населених пунктів у 4 областях, а саме: Житомирська – 23, Вінницька – 20, Київська – 11 та Донецька – 3. До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго", - йдеться у повідомленні.

Рятувальники продовжують боротися з наслідками негоди також у Дніпропетровській області та на Донеччині.

У Дніпрі інтенсивні дощі продовжувались протягом 17-18 червня. В Амур-Нижньодніпровському та Індустріальному районах міста залишаються частково підтопленими 48 приватних житлових будинків та 118 дворогосподарств (з 2 червня всього було частково підтоплено 109 приватних житлових будинків та 200 дворогосподарств).

У Маріуполі внаслідок інтенсивних дощів залишаються частково підтопленими 30 присадибних ділянок в садовому товаристві "Метеор", де 17 червня внаслідок підняття рівня води стався перелив через дамбу Старокримського водосховища, яке розташоване на р. Кальчик. Рівень води поступово знижується.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення