Нога посеред дороги і 5 пакетів з рештками: у Павлограді затримали душогуба, який забив молотком і розчленував жінку (фото)

У Павлограді поліцейські затримали місцевого жителя за скоєння вбивства з особливою жорстокістю. Чоловік забив 48-річну жінку молотком та розчленував її тіло. Як повідомляли вчора "Надзвичайні новини", на частину тіла жертви натрапили випадкові перехожі - людська нога лежала просто посеред дороги.

"30 жовтня правоохоронці виявили п’ять поліетиленових пакетів з фрагментами жіночого тіла. Вони встановили особу загиблої жінки - нею виявилась 48-річна жителька Миколаївської області. Поліцейські відпрацювали камери відеоспостереження, встановили близьких померлої та опитали їх. З’ясувалося, що останнім часом потерпіла тісно спілкувалась з 54-річним жителем Павлограда", - розповіли у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

У квартирі чоловіка відбувся обшук, в ході якого були виявлені речові докази. Було встановлено, що всередині жовтня потерпіла була в гостях у чоловіка, де між ними виникла сварка.

"Під час конфлікту підозрюваний завдав жінці декілька ударів молотком по голові, а наступного дня виявив її мертвою. Щоб приховати злочин, він розчленував тіло та склав його до пакетів. Того ж дня на велосипеді вивіз фрагменти тіла до іншого району міста", - шокували подробицями у поліції.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Знаряддя злочину та речові докази вилучили та направили на експертне дослідження.

31 жовтня слідчі за узгодженням з окружною прокуратурою повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років. Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення