Обкрадали хворих у лікарнях: у Дніпрі на пошті затримали парочку, яка намагалась переслати пограбоване (відео)

Поліцейські Дніпра затримали двох мешканців Київської області, причетних до серії крадіжок в лікарнях. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

"Чоловік та жінка заходили до приміщень медичних закладів, де непомітно із кишень потерпілих викрадали мобільні телефони. Працівники кримінальної поліції затримали злодіїв в одному із відділень поштової служби. Підозрювані готували викрадені телефони для відправки до іншого міста. Крадіями виявилися 29-річний чоловік та 30-річна жінка, мешканці Київської області. Усі три викрадені мобільні телефони потерпілих правоохоронці вилучили", - йдеться у повідомленні.

Злодіїв затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі за погодженням з прокуратурою повідомили їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років. Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення