Очі виколоті, а штани спущені до колін: біля озера знайшли труп зґвалтованої 27-річної дівчини (відео)

У російському Підмосков'ї на березі озера виявили тіло 27-річної дівчини з виколотими очима та ознаками зґвалтування. На моторошну знахідку натрапили волонтери після двох днів пошуків. Біля неї знайшли наркотики.

Дівчина відома тим, що намагалася потрапити до шоу "Пацанки", але не пройшла кастинг. З дому у фатальний ранок дівчина пішла через сімейні негаразди і нелюбов до неї у сім’ї. Подробиці про злочин пишуть росЗМІ.

Відомо, що волонтери шукали Крістіну з 16 грудня. Того дня з самого ранку дівчина посварилася зі своєю 62-річною мамою - вони живуть в одній квартирі. Дівчина приревнувала матір до старшої сестри та племінників і пішла з дому о сьомій годині ранку. Через 15 хвилин Крістіна останній раз зателефонувала матері і більше на дзвінки не відповідала. Через три години телефон відключився.

Наступного дня матір звернулася до поліції, волонтери розпочали пошуки. Але виявилось, що матір звернулася ще й до таролога. Він, за словами жінки, повідомив, що її дочка майже мертва, можливо, в комі, і вказав, що вона знаходиться біля озера Рабінівське. Саме там волонтери і виявили напівроздягнений труп. Цей таролог "бачив" поряд з Крістіною двох чоловіків.

За іншою інформацією, за кілька годин до зникнення Крістіна дуже посварилася зі своєю подругою, яка поїхала до знайомого. І приблизно в цей час Крістіна кинула собі в соцмережі пісню-натяк "Шал*ва". Вже після того заїхала додому на кілька хвилин, де й сталася сварка з матір’ю. До речі, у шлюбі Крістіна ніколи не була, на її сторінці у соцмережі практично всі фотографії - з іншими дівчатами.

У лісі, де знайшли тіло Крістіни, знайшли її куртку та скляну кишенькову колбу для куріння, а на снігу поряд з одягом дівчини були сліди крові. Також за кількасот метрів від тіла лежали закрита банка енергетика та дві шоколадки. З особистих речей дівчини зникла банківська картка. Тіло забрали на експертизу, щоби встановити точну причину смерті.

Сім'я дівчини переїхала з Когалима Тюменської області до Москви у 2005 році, коли їй було дев'ять років. Матір купила кімнату в комуналці в Каширі, але жили вони на орендованій квартирі в Кузьминках. У дівчини є сестра, яка старша за неї на 15 років. У Крістіни з матір'ю час від часу траплялися сварки на ґрунті ревнощів до старшої сестри та її дітей.

У Москві Крістіна працювала барменом та офіціантом у різних закладах Москви, найчастіше — неофіційно. За три роки - з 2016 по 2019 роки - дівчина за документами щонайменше десять разів ставала генеральним директором семи різних фірм (ТОВ). Усі вони зараз ліквідовані.

Близько п'яти років тому Крістіна, покладаючись на свій грубий образ (татуювання, коротка стрижка, чоловічий одяг), брала участь у кастингу проекту "Пацанки", але не пройшла.

Слідчі рф, крім інших версій, розглядають у тому числі ненасильницьку смерть Христини — від переохолодження: вона могла сама почати зривати з себе одяг (такий ефект називають "парадоксальним роздяганням", коли людина замерзає, а їй здається, що дуже спекотно), а очі могли спотворити лісові тварини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення