Окупанти відбирають будинки у переселенців-чорнобильців під Києвом: живуть у них і харчуються їжею господарів

Російські окупанти знахабніли до краю і почали загарбувати чужі будинки - жити в них і харчуватися їжею, яку господарі заготовлювали для своїх родин. До всього, російські військові мародерствують - пограбували місцевий магазин.

Мешканці Здвижівки, що знаходиться між Бородянкою і Гостомелем, розповіли редакції "Надзвичайних новин", як російські військові оселилися у їх селі.

У перший же день, коли окупанти просувались у напрямку Гостомеля та Бучі, аби якнайближче підібратись до Києва, вони зайшли в Здвижівку і одразу там розташувались. У першу чергу вони зайняли будинки, що побудовані над проїжджою частиною. Місцеві мешканці розповіли, що в цьому старому селі ці будинки будувалися у більш пізній час саме для чорнобильців, які були переселені з 30-кілометрової Чорнобильської зони. Ворожа техніка припаркована просто біля людських обійсть.

Місцеві мешканці розповідають, що у селі деякі будинки пустують, але їх господарі навідуються у село регулярно з весни до осені, адже за селом є поля, тож люди ведуть господарство на городах. У цих захоплених будинках нині і проживають солдати-загарбники.

"Окупанти зайняли все село", - кажуть місцеві.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення