Оперували всю ніч: в Мукачеві до лікарні потрапили важко поранені чоловіки, перед цим біля нічного клубу стріляли (фото)

Сьогодні вночі в Мукачеві Закарпатської області до Лікарні святого Мартина було доставлено двох чоловіків 27-28 років з вогнепальними пораненнями. Як повідомили Mukachevo.net у лікарні, чоловіків оперували всю ніч.

Один з них отримав вогнепальне поранення у легені. Стан його важкий, знаходиться у реанімації. Другий отримав поранення у плече під лопатку. У нього стан середнього ступеня важкості.

На сайті поліції Закарпатської області наразі офіційної інформації немає. Водночас Патрульна поліція Закарпатської області повідомила, що вчора близько 23-ї години інспектори отримали орієнтування на автомобіль Audi. Ужгородські патрульні затримали чоловіка, який, імовірно, стріляв в центрі міста

"Водій автівки вчинив конфлікт, а потім здійснив постріли біля одного із розважальних закладів міста, на вулиці Льва Толстого. На вулиці Тлехаса поліцейські помітили авто Audi, cхоже на те, що в орієнтуванні. Патрульні одразу зупинили його, блокуючи на стоянці. Керманича затримали за допомогою спецзасобу кайданки. Під час поверхневої перевірки інспектори виявили предмети, схожі на пістолет та кілька патронів", - йдеться у повідомленні.

Під час спілкування із водієм поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження огляду водій відмовився. Охоронці порядку затримали чоловіка і викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Патрульні склали на водія протокол за ч.1 ст.130 (Керування у стані алкогольного сп‘яніння) КУпАП.

Чи пов’язані між собою обидві події - не повідомляється.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення