Опіки і катування 3-річної дівчинки: після смертельного побиття батьки викинули доньку з 4 поверху (відео)

3-річну дівчинку, яку тривалий час гамселили батьки, викинули з багатоповерхівки. Таким чином душогуби намагались приховати сліди злочину. Матір побитої до смерті дитини затримали - їй не вдалося приховати, що вона причетна до вбивства дочки. Це сталось в Адигейську рф, пишуть росЗМІ.

Слідство встановило, що жінка разом із чоловіком на постійній основі били 3-річну дочку — останній епізод закінчився жорстоким вбивством дитини. Крім справи про невиконання батьківських обов'язків на матір заведено ще одне — «Катування групою осіб щодо неповнолітнього». У загиблої дитини було виявлено опіки та несумісні з життям травми. Як повідомляли знайомі із ситуацією люди, 3-річну дівчинку забили та скинули з четвертого поверху, щоб приховати сліди.

Заарештований батько дівчинки взяв усе на себе, а мати демонстративно лила сльози на похороні дитини. Місцеві від початку стверджували, що жінка причетна до вбивства — тепер слідство це довело. Так, жахливе вбивство дитини розкрило цілий ланцюжок недбалості, який зав'язаний на посадових особах органів опіки та піклування Адигейська, на них також порушено кримінальну справу. Нелюди здали дитину до дитбудинку, а потім забрали, щоб всього за два місяці скалічити і вбити. Як органи опіки віддали дівчинку назад у сім'ю, розбереться слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення