Озброєний злочинець напав на "ПриватБанк" у Дніпрі: за грабіжника оголосили винагороду​​ в 100 000 гривень (фото)

У Дніпрі озброєний чоловік пограбував відділення "ПриватБанку", що на вулиці Будівельників, 28. "ПриватБанк" оголосив винагороду у розмірі 100 тисяч гривень за будь-яку інформацію, яка допоможе затримати злочинця.

Як повідомляє "Дніпро Оперативний", пограбування сталося 4 лютого приблизно о 17.30.

Як пише "Днепр Час", чоловік у масці та рукавичках спочатку розпочав розмову про життя зі співробітницею банку, під час якої з рюкзака дістав предмет, схожий на пістолет. Потім він погрозами змусив підвести його до каси, де вимагав віддати усю готівку.

Згідно з правилами безпеки, касир сформувала пакет із залишками виручки, сума якої була незначною - близько 50 тис. грн. Тим часом співробітниця банку встигла натиснути на "тривожну кнопку", включила сирену та викликала охорону. Почувши сирену, грабіжник був змушений тікати із приміщення банку.

Пограбоване відділення "ПриватБанку" в Дніпрі

На місце одразу виїхали співробітники поліції. У самому відділенні та біля нього пройшли невідкладні слідчі дії, вивчався запис із камери відеоспостереження, на яку потрапив розбійний напад на працівника банку.

Грабіжник біля каси

Прикмети грабіжника

Зріст 170 сантиметрів. Був у масці та рукавичках, одягнений у сіру куртку з помаранчевими вставками та зелені камуфляжні штани. При собі "грабіжник" мав чорний рюкзак. Якщо хтось бачив схожу за описом людину, прохання повідомити про це на лінію "102". Поліція проводить опитування свідків і розшукує грабіжника, що втік.

Винагорода

"ПриватБанк" повідомив, що за будь-яку інформацію, яка допоможе швидше розкрити злочин, буде виплачено винагороду у розмірі 100 000 гривень. Передати інформацію до банку можна за телефонами (056) 716 35 02 або (067) 565 12 34, електронною поштою dezhurka@pbank.com.ua, а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення