"Паліть сильніше": адвокат сім'ї убитого хлопця з BMW - про зв'язки з "ДНР" та кумом Путіна

 Обозреватель

Адвокат Анатолій Башловка, який веде справи сім'ї убитого під час кривавої погоні пасажира BMW Михайла Медведєва, заявив, що розповіді про його зв'язки з "ДНР" та кумом Путіна є вигадкою Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Арсен Борисович і Антон Геращенко, чому ви не звинуватити мене у вбивстві Кеннеді, це так дрібно - адвокат Медведчука. Я його раз в житті бачив і то років 20 тому. Економте сили і бюджетні гроші, за компроматом звертайтеся на пряму до мене і не ображайтеся, що я вас лаю по телефону... Паліть сильніше, грійте країну, економте російський газ. А за рюкзаки зі своїм сином відповісте!" - написав Башловка.

Що стосується адвоката терориста Губарєва, то Башловка сказав наступне: "Чекаємо нових подробиць мого життя. Це вже дно, коли тиснуть на адвоката, намагаючись його облити низькопробним лайном. Яке на перевірку абсолютна брехня. Паліть сильніше, грійте країну, економте російський газ".

Також Башловка прокоментував зв'язок з "Українським Вибором", який очолює кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук.

"Мій зв'язок з Українським Вибором - це передрук на їхньому сайті мого інтерв'ю 112 каналу. А те, що Жан Новосельцев йшов у одному списку зі мною на вибори, приписують як страшний компромат на мене. І наскільки я пам'ятаю, він виграв суд у Авакова, і той зобов'язаний вибачитися перед ним! Все це схоже на особисту помсту "міністра Фейсбуку", який боїться втратити свій портфель-дохід! Паліть сильніше, грійте країну, економте російський газ", - написав Башловка.

Що стосується безпосередньо розслідування справи про вбивство, то Башловка заявив наступне: "По-перше, ми доведемо справу до обвинувального вироку тим хто стріляв. По-друге, ми доведемо всю брехню, яка лилася з кабінету Авакова і Ко. По-третє, ми доведемо некомпетентність тих, хто відповідає за реформу поліції, і з чиєї вини сталося це вбивство і залучимо їх до відповідальності. По-четверте, ми готові допомогти поліції розробити нормативну базу для попередження подібних випадків".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення