Пасажирський автобус вилетів у кювет: на Дніпропетровщині сталася масштабна потрійна ДТП з вантажівками (фото, відео)

У Дніпропетровській області в дорожньо-транспортну пригоду потрапили одразу три автомобілі: одна вантажна машина в'їхала в опору, друга вантажівка та пасажирський автобус опинилися у кюветі. Про це повідомляє "Дніпро оперативний" з посиланням на власні джерела.

Аварія сталася сьогодні, 19-го травня, в Новомосковському районі на дорозі М-29. За попередньою інформацією, водій вантажного автомобіля DAF не впорався з керуванням, в результаті чого в'їхав в опору. Чоловік, який перебував за кермом вантажівки отримав тілесні ушкодження, проте від госпіталізації відмовився.

Слідом за ним рухався пасажирський рейсовий автобус «Neoplan-116» маршрут Каховка-Харків, водій якого не впорався з керуванням і вилетів в кювет. На щастя, постраждалих пасажирів немає.

У той же час їм назустріч рухався автомобіль МАN водій якого, щоб уникнути зіткнення з автобусом, який різко заґальмував, зманеврував, внаслідок чого авто викинуло на узбіччя через зустрічну смугу. В результаті водій отримав закриту травму живота і внутрішньо черепну кровотечу. Його доставили в реанімаційне відділення лікарні.

Деталі події встановлюють правоохоронці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення