Перерізав собі горло: знайдений на звалищі в Очакові військовослужбовець був у розшуку за замах на вбивство (фото)

На тілі знайденого на звалищі в Очакові військовослужбовця були виявлені порізи на руках і шиї. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївській області.

Повідомлення проте, що в м. Очаків по вул. Кінбурська в канаві поблизу сміттєзвалища виявлений труп чоловіка з тілесними ушкодженнями, надійшло до поліції 1 травня близько 18:25. На померлому був одяг захисного кольору, схожий на форменний.

"Експерт, оглянувши тіло, виявив ушкодження у вигляді порізів на руках та шиї. Попередня причина смерті - самогубство, остаточну встановить судово-медична експертиза. З місця події поліцейські вилучили ніж, а також пістолет, які направили на дослідження. Особа чоловіка встановлена, ним виявився 26-річний місцевий військовослужбовець, який підозрювався у замаху на вбивство також військового, що мало місце 23 квітня у дворі будинку по вулиці Бузька в Очакові", - йдеться у повідомленні.

Тоді 23-річний потерпілий, військовослужбовець, отримав вогнепальне поранення у голову біля свого будинку. Саме цього чоловіка на фото розшукували як підозрюваного у замаху на вбивство.

В Очакові на звалищі знайшли тіло військовослужбовця

За даними видання "Обозреватель", прізвище загиблого – Тофан. Він 1995 року народження.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України "Умисне вбивство", як того вимагає процедура у подібних випадках. Процесуальне керівництво здійснює військова прокуратура. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення