Під Одесою в авто підірвали представників Української добровольчої армії Кручиніна та його дружину (фото)

Підірваний увечері 19 лютого передмісті Одеси автомобіль належав Українській добровольчій армії, командування розцінює це як терористичний акт. Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції Одеської області та на сторінці Української добровольчої армії.

Як йдеться в офіційній заяві УДА, автівку підірвали біля одного з військових обʼєктів, в ній перебували Альберт та Наталя Кручиніни. Зараз лікарі борються за їхні життя.

У соціальних мережах очевидці повідомляють, що постраждали 45-річна жінка та 52-річний чоловік, у них діагностували: закриті та відкриті черепно-мозкові травми, струс, контузію, пошкодження барабанних перетинок і множинні вогнепальні осколкові поранення голови, забій головного мозку, численні опіки, вогнепальне осколкове проникаюче поранення грудної клітки та пробиті легені.

Пріоритетною версією командування вважає діяльність російських ДРГ.

"Підрозділи власної безпеки УДА вже отримали термінові вказівки. Закликаємо всіх можливих очевидців злочину, а також осіб, яким відома будь-яка інформація про його замовників та виконавців, звʼязатись з командуванням УДА. Гарантуємо анонімність та винагороду у розмірі 10 тисяч доларів США за інформацію, яка допоможе затримати або ліквідувати ДРГ", - йдеться у повідомленні.

Слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про замах на умисне вбивство двох осіб, вчинений способом, небезпечним для життя багатьох осіб. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення