Під Одесою знайшли голу мертву жінку: перед цим вона заявила коханцю, що в нього маленький пеніс

На Одещині у селі Маяки Біляївського району знайшли голою та мертвою жінку. У її вбивстві зізнався знайомий. Він сказав, що подруга його принизила, він ударив її ножем і залишив стікати кров'ю. Про це стало відомо із судового реєстру.

У суді чоловік розповів, що знайома образила його чоловічу гідність під час спільного пияцтва. Він ударив її кілька разів ножем і кинув помирати. Він поїхав до міста Одеси, де потім його і знайшли працівники поліції.

Тіло жінки знайшли без одягу. За висновком судмедекспертизи, смерть жінки настала 2 травня 2021 року між 10:00 та 14:00. Причиною смерті стала велика крововтрата.

"Чоловік пояснив, що 2 травня 2021 року він вживав алкогольні напої з потерпілою та остання почала принижувати його чоловічу гідність і вони почали сваритися. Після чого у нього раптово виник умисел на вбивство потерпілої і він схопив ніж зі столу та вдарив потерпілу в плече. Далі витягнув ніж і намагався ганчіркою зупинити кров, але у нього нічого не вийшло, тому він залишив потерпілу, яка ще була жива, та пішов з будинку. Швидку допомогу він не мав бажання викликати потерпілій, так як вона його принизила", - йдеться у вироці Біляївського райсуду Одеської області.

Суд засудив убивцю до 7 років ув'язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення