Підкупав їжею і грошима: у Києві збоченець робив з підлітків секс-зірок і знімав з ними порно

У Києві чоловік зваблював підлітків через соцмережі, потім запрошував до себе додому і схиляв до інтиму. Брудні справи збоченець знімав на фото та відео. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської прокуратури.

"Обвинувачений протягом двох років через соціальні мережі та месенджери спілкувався з неповнолітніми підлітками. Користуючись віковою перевагою та відсутністю у дітей життєвого досвіду, легко входив до них в довіру. Маніпулював та зваблював їх за рахунок пригощання продуктами харчування та подарунками у вигляді грошових коштів. Після цього запрошував підлітків до себе до дому, де вчиняв відносно останніх дії сексуального характеру", - йдеться у повідомленні.

За місцем проживання обвинуваченого правоохоронці вилучили флеш-накопичувачі з фото- та відеоматеріалами дитячої порнографії. За вчинене чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Оболонської окружної прокуратури м. Києва до суду скеровано обвинувальний акт відносно 41-річного киянина за обвинуваченням у домаганні до дітей для сексуальних цілей, вчиненні дій сексуального характеру відносно підлітків, які не досягли 16-го віку, а також у зберіганні дитячої порнографії (ч. 2 ст. 155, ч. 1, 3 ст. 156-1, ч. 1 ст. 301-1 КК України).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення