Підліток зарізав матір і 7-річну сестру: сплили жахливі подробиці про вбивство в Ананьєві (відео)

 Факти

В Одеській області у місті Ананьїв 16-річний підліток вбив матір і молодшу сестричку. Матір відмовила юнакові в кишенькових грошах, тому він вдарив її кілька разів кухонним ножем у шию, а потім так само вчинив з дівчинкою, яка стала свідком злочину.

За інформацією поліції Одещини, першим на місці вбивства в Ананьєві 6 квітня опинився 11-річний син загиблої жінки, який сповістив поліцейських про трагедію.

Тіла 38-річної жінки та семирічної дівчинки направили на судово-медичну експертизу. За попередньою інформацією, вони померли через ножові поранення і гостру крововтрату.

Правоохоронці підозрюють, що до вбивства в Ананьєві причетний старший син загиблої жінки – це 16-річний підліток. Поліцейські розшукали його на вулиці під час прогулянки.

Пізніше стало відомо, що між юнаком і матір’ю виник конфлікт через її відмову йому в кишенькових грошах. Хлопець розлютив, вдарив кілька разів маму в шию кухонним ножем, а потім кинув його в піч.

Так само він вчинив з сестричкою, яка перебувала у сусідній кімнаті оселі. Дитина мимоволі стала свідком, як матір зарізав її син. Для вбивства дівчинки неповнолітній брат використав другий ніж.

Поліцейські вилучили знаряддя злочину, біоматеріали та інші речові докази. Криміналісти дослідили біологічні сліди вбитих і підозрюваного хлопця. Результати дослідження підтвердили причетність підлітка до вбивства матері та сестри.

Слідчі повідомили юнаку про підозру у вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті двом особам, серед яких неповнолітня дитини. Цей злочин кваліфікується за п. п. 1 і 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Зараз підліток перебуває в слідчому ізоляторі. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб. Хлопцеві загрожує позбавлення волі до 15 років.

Читайте також: На Одещині школяр перерізав матері горло, помив тіло від крові та зґвалтував, ще зарізав 7-річну сестру (відео)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення