Пішли рибалити у плюсову температуру: на Одещині потонув фізрук, директор школи в реанімації (фото)

На Одещині у селі Івашків двоє чоловіків вийшли на риболовлю на лід, коли плюсова температура. Ця безпечність коштувала життя одному з рибаків, повідомили у ГУ ДСНС в Одеській області. За даними з соцмереж, загинув вчитель фізкультури. Разом із ним у момент трагедії був директор школи.

"У суботу о 10:00 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в селі Івашків о 8 годині ранку під час зимової риболовлі на місцевому ставку на відстані 80 метрів від берега провалився під лід та зник чоловік 1965 року народження. О 16:55 водолазним відділенням було знайдено тіло потопельника, яке вилучено на берег та передано співробітникам поліції", - повідомили у ДСНС.

Як повідомили у телеграм-каналі Одесса INFO, потонув фізрук. З ним був директор тієї самої школи, в якій він викладав. Директор навчального закладу стрибнув за колегою, коли побачив, що той пішов під лід, але йому не вдалося витягнути його. Повідомляється, що директор зараз знаходиться у дуже важкому стані в реанімації, оскільки отримав сильне переохолодження.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення