П'яні моряки з гранатою намагалися прорватися на базу: вартовий відкрив вогонь з автомата

 Думская

Про цей інцидент, який стався ще 24 січня, стало відомо завдяки документу, який потрапив до редакції «Думської».

Це — внутрішня доповідь однієї із служб ВМСУ. Зі зрозумілих причин, ми не можемо опублікувати сам документ, але читачам пропонуються короткі витяги з нього, повідомляє "Думская"

«Близько 4 години ранку 24 січня 2016 року позашляховик «Міцубісі» з номерами польської реєстрації GA 6966 P зіткнувся в Одесі на вулиці Жуковського з автомобілем «Мерседес».

З «Міцубісі» вийшли військові моряки, які були сильно п'яні і, погрожуючи водієві розправою і зброєю (гранатою), не захотіли викликати поліцію і зникли в невідомому напрямку.

Через кілька хвилин, о 4:10, даний автомобіль з'явився поруч з КПП в Андросовському провулку на в'їзді в Практичну гавань. З нього вийшли два чоловіки, один з яких пройшов на територію бази ВМСУ, другого конвой не пропустив, так як чоловік був сильно п'яний. Через кілька хвилин з автомобіля вийшли ще три людини, одна з яких за допомогою своїх товаришів перелізла через паркан-огорожу об'єкта і, незважаючи на попередження вартового, відкрив ворота КПП.

«Міцубісі» рушив у бік причалів. Вартовий зробив попереджувальний постріл угору з автомата АК-74, а потім дав чергу по колесах машини. В цей час до КПП прибув черговий по частині і тривожна група з караульного приміщення. Постраждалих в результаті застосування зброї немає. Близько 4:35 на КПП прибув наряд патрульної поліції в складі двох автомобілів».

В даний час командування флоту проводить службове розслідування обставин події. Наскільки відомо, командири «диверсантів» поки відповідальності не понесли. Одночасно робляться спроби не допустити витоку інформації в пресу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення