П'є щодня до безпам'ятства: у Черкасах мати ледь не закатувала місячного сина до смерті, маля вилучили

У Черкасах у матері, яка щодня перебуває у стані алкогольного сп'яніння, забрали дитину. Про неналежне виконання батьківських обов’язків до поліції повідомила бабуся маляти, дитину передали медикам. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Черкаської області.

"19 листопада на спеціальну лінію "102" від 61-річної черкащанки надійшло повідомлення про те, що її 30-річна донька неналежним чином доглядає за своєю новонародженою дитиною. Щодня перебуває у стані алкогольного сп'яніння, тим самим наражає немовля на небезпеку", - йдеться у повідомленні.

Коли за адресою прибули поліцейські ювенальної превенції, працівники соціальної служби у справах дітей та патрульні поліцейські, з квартири долунав дитячий плач, проте двері ніхто не відчиняв. Правоохоронці встановили та викликали на місце співмешканця жінки, який мав доступ до квартири.

"Зайшовши до помешкання, правоохоронці виявили жінку, яка у стані алкогольного сп’яніння спала на дивані, не реагуючи на плач своєї одномісячної дитини. Поліцейські разом із працівниками соціальної служби у справах дітей одразу прийняли рішення вилучити дитину від матері та передати хлопчика до медичного закладу. Наразі його життю та здоров’ю нічого не загрожує", - повідомили у поліції.

Відносно матері ювенальні поліцейські склали адміністративні протоколи за ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) та ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні порушення.

На даний час Черкаською службою у справах дітей готуються документи до суду для позбавлення матері батьківських прав.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення