По Запоріжжю влучили 3 ворожих ракети: місто затягнуло димом, пошкоджено понад 60 будинків (відео очевидців)

Сьогодні вранці під час повітряної тривоги по Запоріжжю була здійснена повітряна атака. Ворог випустив по місту 4 ракети. Про це повідомив секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв.

"О п’ятій ранку рашисти обстріляли наше місто ракетами. Одну з ракет було збито силами протиповітряної оборони, а три інших поцілили в об’єкти у Шевченківському районі та у торгівельний центр в Олександрівському районі. На превеликий жаль, внаслідок обстрілів загинула жінка", - повідомив Куртєв.

Унаслідок обстрілів поранено четверо людей. Потерпілим вже надали першу медичну допомогу та відпустили додому. Окрім того, у приватному секторі одного з районів міста пошкоджено понад 60 будинків. На місцях працюють відповідні служби і ці дані ще будуть уточнюватися, уточнив Куртєв.

Повітряна тривога у Запоріжжі тривала три години - між 03:22 та 06:23 ранку. Місцеві жителі повідомили, що після одного з прильотів почалася дуже сильна пожежа, місто на світанку затягнуло димом. Фото та відео очевидців з’явились у телеграм-каналах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення