Побили санітара і вибили вікно: з психдиспансеру втекли семеро небезпечних злочинців, людей просять залишатися вдома

Сьогодні по обіді у російській Бурятії з психдиспансеру втекли семеро злочинців, побивши перед цим санітара. Місцевим мешканцям рекомендують залишатися вдома. Наймолодшому утікачу 22 роки, найстаршому - 42.

Повідомляється, що засуджені покинули психоневрологічний диспансер Нової Бряні, де проходили примусове лікування. У них діагностовано такі психічні хвороби як розумова відсталість, шизофренія і розлад особистості.

"Семеро засуджених перебували на другому поверсі медустанови, де на вікнах немає ґрат. Вони напали на санітара, побили його, вибили вікно і втекли. Співробітникам диспансеру заборонили залишати територію і зв'язуватися з рідними, місцевим рекомендують залишатися вдома. Жителів просять бути уважними і не залишати дітей одних", - повідомляє Telegram-канал Mash.

Наразі відомо, що двох з семи утікачів вдалось затримати.

За останній тиждень це вже друга втеча з психіатричної лікарні в Новій Бряні. Першу спробу вдалося попередити. Один з ув'язнених під час прогулянки в спеціальному дворі рвонув в бік паркану, але перелізти не встиг, тому що його висота 4 метри.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення