Погрожували 4-річному хлопчику показати мамині мізки: під Києвом російські солдати кілька годин ґвалтували українку

У селі на Київщині російські солдати зґвалтували 33-річну українку Наталію (ім'я несправжнє). Жінка розповіла, що це тривало кілька годин поспіль, окупанти були дуже п'яні. Весь цей час вдома був її 4-річний син, який ховався в котельні. Саме там родина ховалася від обстрілів. Чоловіка своєї жертви росіяни застрелили у дворі їхнього будинку. Про це пише видання The Times.

Жінка розповідає, що військові розбили її авто, щоб вона не втекла. Двоє чоловіків змусили її роздягнутися і ґвалтували її по черзі, приставивши пістолет до її скроні. Наталія розповідає, що коли ті зрештою заснули, вона втекла із сином.

"Він (російський солдат, - Ред.) сказав: "Ти краще замовкни, а то я візьму твого сина і покажу йому, що мамині мізки розкидані по дому". Він наказав мені зняти одяг. Потім вони обидва зґвалтували мене один за одним. Їм було байдуже, що мій син плаче в котельні. Вони сказали мені зачинити його і повернутися. Весь час вони тримали пістолет біля моєї голови і сміялись наді мною, кажучи: "Як ти думаєш, як вона його смокче?". Вб’ємо її чи залишимо жити?", - розповіла Наталія у розмові із журналістом.

Через деякий час чоловіки розійшлися, і вона пішла до сина. Він був скований від страху і не хотів рухатися. Приблизно через 20 хвилин вони повернулися і знову зґвалтували її.

"Коли вони повернулися втретє, то були такі п’яні, що ледве стояли на ногах, - розповіла Наталія. - Зрештою вони обидва заснули на стільцях. Я пробралася до котельні і сказала синові, що ми маємо дуже швидко тікати, інакше нас застрелять".

Мати із сином тікали через поле до сусідської хати, а наступного дня - у Бровари. Зараз вони перебувають у родичів у Тернополі.

Наталія, яка пережила жахи окупації, досі не розповіла 4-річному синові про смерть батька. Уночі солдати застрелили її чоловіка просто біля воріт. Хлопчик бачив у темряві його тіло, але не зрозумів, що це він.

"Поки я відкривала ворота, мій син стояв біля тіла свого батька, але було темно, і він не зрозумів, що це він. Син сказав: "Чи нас застрелять так само, як цього чоловіка тут?", - пригадує Наталія.

Тіло так і залишилось лежати просто неба. Поховати чоловіка не було можливості, адже село окуповане.

"Тут (у Тернополі, - Ред.) на дитячому майданчику він підходить до людей і каже, що нам довелося покинути наш будинок, тому що була війна, і в будинку були бандити, а тато залишився. Він не знає, що його батько мертвий", - розповіла жінка, яка пережила жахи окупації.

Раніше генеральний прокурор Ірина Венедиктова розповіла про першу підозру російському окупанту за зґвалтування жінки в Київській області. Він оголошений в розшук і до суду подано клопотання про його затримання. У мережі з'явилася інформація про цього злочинця. Також показали фото російського командира Михайла Романова і його сім'ї. Саме він ґвалтував Наталію. Відомо, що його вже ліквідували ЗСУ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення