Погрожував розстріляти: озброєний мажор у Миколаєві жорстоко побив подружжя (фото)

У вівторок, 2 листопада, у відділенні Нової пошти у Миколаєві виник конфлікт через чергу, під час якої невідомий жорстоко побив чоловіка та жінку.

Як повідомляє видання "Новости N", у відділенні пошти виникла невелика черга. Чоловік, що увійшов до приміщення спробував отримати свою посилку, не чекаючи, поки обслужать інших відвідувачів. Йому зробили зауваження, на яке чоловік відповів грубо. Розгорівся конфлікт, в ході якого невідомий жорстоко побив чоловіка і жінку, які стояли в черзі. Як з'ясувалося, це були чоловік і дружина. Більше того, в ході конфлікту невідомий дістав пістолет і погрожував усім, хто перебував у приміщенні. До стрілянини, правда, справа не дійшла. Поступово конфлікт перемістився з приміщення на вулицю.

Побачивши, що побиті ним чоловік і жінка зазнали серйозних травм, невідомий сів у свій автомобіль Toyota Land Cruiser Prado і спішно залишив місце події.

Співробітники установи, побачивши конфлікт, що розгорівся, викликали приватну службу охорони і поліцію, проте коли і ті, й інші приїхали - нападник встиг втекти. Побитих чоловіка та дружину з місця події забрала швидка допомога.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення