Поховали біля могили батька: у Львові попрощалися з 18-річною красунею, яка загинула у парку разом із коханим (фото, відео)

У Львові попрощались із 18-річною дівчиною, яка загинула у Стрийському парку. Відео жахливої події з'явилося на телеканалі "НТА".

Попрощатися із юною красунею прийшли родичі, вчителя та друзі Марти.

Повідомляється, що дівчина минулого року закінчила ліцей та мріяла стати майстером зачісок. Марта була напівсиротою та єдиною донькою у матері. Прощання було на стільки важким, що біля каплиці цілий час чергували медики.

Поховали дівчинку біля могили її померлого батька. Родичі досі не розуміють, як пережити цю трагедію.

Разом із Мартою після падіння дерева загинув її коханий 20 - річний Андрій Свояк, який родом з Вінницької області. Хлопець був курсантом Львівської військової академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного. Вступив туди в 2020 році. Вчився на факультеті ракетних військ і артилерії, на спеціальності "артилерійська розвідка". Був одним з найкращих курсантів на курсі.

Молоді люди зустрічалися. Під час буревію вони сиділи на лавці під парасолькою і обіймалася, коли на них впало дерево. Причиною падіння міг бути удар блискавки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення