Полонив і ґвалтував усі 14 років, а дружину розчленував і закопав: нові подробиці у справі маніяка (відео)

Житель Челябінської області РФ Володимир Ческідов, який протягом 14 років утримував і ґвалтував у своєму будинку викрадену у 2009 році дівчину, вбив ще одну полонянку. Наприкінці липня 2023 року бранці на ім’я Катерина вдалось утекти. У полон вона потрапила ще у свої 19 років. Із заявою до поліції звернулася сестра викраденої, пишуть росЗМІ.

Коли поліція почала розбиратися в історії, то виявила у дворі рештки ще однієї жінки, яку маніяк, ймовірно, вбив у 2010-2011 роках. Він розчленував її та закопав рештки у льоху. За попередньою версією, маніяк також привів першу жертву до свого будинку. Катерині він представив її як "дружину". А коли "дружина" почала кликати на допомогу, у 2011 році він вбив її та розчленував.

Нині 51-річний маніяк перебуває у психіатричній лікарні під охороною. Розпочато справи за статтями про викрадення та вбивство.

Про маніяка сусіди говорять як про нелюдиму людину. Дружив тільки з однією сусідкою, якій колись подарував ікону, тому вона сприймала його як віруючого чоловіка і не могла подумати, що в їхньому домі коїться такий жах.

Мати челябінського маніяка Валентина Ческідова переконувала у суді, що Катя проживала з ними "добровільно" і була "співмешканкою". Вона всім казала, що бранка закохана у її сина і безперешкодно їздить до своїх батьків. Але дівчину від сторонніх очей старанно ховала. Саму Валентину сусіди характеризують як дивну: вона завжди плутано і смикано викладала свої думки, заговорювалася і могла дуже довго повторювати одне й те саме. Суд жінку відпустив додому.

"Жила як королева! Прилаштувалася до мого сина! Не працювала! Ніхто її не утримував!", - такими словами 72-річна матір челябінського маніяка звинуватила його жертву Катю в "королівському житті" за рахунок її сина-вбивці.

За 14 років полону челябінський маніяк зґвалтував Катерину понад 1000 разів, пише Shot. Дівчина розповіла слідчим, що статеві акти відбувалися з різною періодичністю — все залежало від ґвалтівника, який постійно пиячив. Будь-яка провина бранки розлючувала його і він сильно бив її. Також Володимир регулярно спаював і її.

За попередньою версією, маніяк спеціально шукав собі полонянку за типажем "щоби менше шукали": заманив 19-річну Катю — дівчинку з проблемної сім'ї, без грошей, зі звичайною зовнішністю та клишоногістю.

Як повідомлялось раніше, Катя потрапила в полон до Ческідова в 19 років, вони познайомилися на залізничному вокзалі. Маніяк запросив її до будинку, повісив на двері замок, а на вікна встановив ґрати. Він постійно ґвалтував дівчину під погрозою вбивства. Друга жертва намагалася чинити опір і кричати, після чого була вбита. Її особа зараз встановлюється.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення