Помста долі за самогубство матері: на Київщині чоловік рештками розчленованої ексдружини топив піч (відео)

У селі Розкішна Білоцерківського району Київської області чоловік розчленував матір чотирьох дітей. Мешканця Київщини засудили до 15 років за вбивство ексдружини. Про випадок повідомили у Київській обласній прокуратурі.

"Прокурори в суді довели, що у лютому 2021 року в селі Розкішна Білоцерківського району чоловік наніс колишній дружині множинні удари кулаками в голову, від чого вона втратила свідомість. Після цього він переніс її до гаража на території домоволодіння, де вони спільно проживали. Там засуджений відрізав потерпілій голову, кінцівки, розчленував тулуб. Потім впродовж чотирьох днів він спалював частини тіла у грубі будинку", - повідомили у прокуратурі.

У цей період в помешканні разом з чоловіком проживало четверо спільних з вбитою дітей, яким чоловік говорив що мати поїхала в гості.

Раніше "Надзвичайні новини" повідомляли шокуючі подробиці розправи:

Марина ляснула чоловіка у спину, а у відповідь отримала міцний удар кулаком в обличчя. Жінка впала скронею на гострий металевий виступ гаражних воріт і миттєво загинула. Швидко оговтавшись від того, що сталося, Федір взяв сокиру і порубав молоду дружину на шматки. Згодом горе-чоловік зрозумів, що кістки не горять у вогнищі, і повернувся за головою дружини. А от тулуб жінки він обв’язав мотузкою із металевими трубами і вивіз до річки: там чоловік відійшов від берега аж на 200 метрів і викинув рештки в ополонку.

Першими про трагедію здогадалися сусіди, які відчули запах горілої плоті і зателефонували до поліції. Сусіди подейкують, що так доля покарала Марину за самогубство її матері. Виявилося, що спочатку Федір залицявся до старшої жінки, і мав би стати вітчимом Марини.

"Вона як повернулася з навчання додому, тут Федя на неї, молоду, і запав. Мати сильно плакала, просила, щоб не йшла до нього. Марина не послухалася, а мати повісилася", – розповіла сусідка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення