Помста за зауваження: в Одесі чоловік люто штрикав ножем опонента у голову, шию та груди (відео)

В Одесі нетверезий чоловік тричі ударив одесита ножем, коли той попросив припинити брудну лайку в дворі багатоквартирного будинку. Нападнику 43 роки, потерпілому - 61. Подія сталася 19 жовтня близько восьмої години вечора у Лермонтовському провулку.

Правопорушник з місця злочину втік, позбувшись по дорозі ножа, а потерпілого доставили в лікарню з ножовими пораненнями голови, шиї та грудної клітки. Наступного дня оперативники затримали зловмисника в середмісті і розшукали знаряддя вчинення злочину, яке направили на експертизу.

"Правоохоронці з’ясували, що потерпілий, вигулюючи собаку, зробив зауваження нетверезому правопорушнику, який поводився надто галасливо. Між співмістянами виник конфлікт, який переріс в штовханину. У ході сутички зловмисник ударив опонента ножем", - розповіли у поліції.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру в закінченому замаху на умисне вбивство, що передбачений ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. За такий злочин чоловіку може загрожувати від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Поліцейські помістили підозрюваного до ізолятора тимчасового тримання й нині клопочуть щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення