​Працівник водоканалу врятував два будинки у Одесі від вибуху: у мережі з’явилось фото героя

Сьогодні вночі в Одесі сталася пожежа у кафе, в результаті якої могли вибухнути два будинки, що розташовані поряд. Надзвичайна подія сталася у кафе «Шаурма» по вулиці М’ясоїдівській, 23/25. Про героя, завдяки якому у місті не сталася чергова трагедія, вже пишуть у соцмережах.

Одеситка Ольга Ільницька розповіла на своїй сторінці у Facebook, як працівник водоканалу Сергій Єрмаков власноруч виніс із палаючої будівлі кафе 4 балони з газом.

Виявляється, у кафе загорілася вентиляція, яку якраз ремонтували. Те, що поруч опинився рятівник Сергій, щаслива випадковість. Ремонтна бригада водоканала приїхала лагодити трубу, яку прорвало неподалік.

«Коли почалася пожежа, першим до кафе добіг Сергій. Ті, хто вискочили з вогню, сказали: всередині чотири газові балони, які зараз вибухнуть і будинків не буде. Тоді Сергій увійшов в маленьке палаюче кафе. Здається, там навіть столика немає – таке воно маленьке і все у вогні. Сергій чотири рази вбігав в палаюче приміщення і виніс всі чотири балони з газом. Пожежники, які прибули на виклик, побачивши балони сказали: якби рвонуло – мало б Одесі не здалося. Як я розумію – мешканцям сусідніх будинків теж мало б не здалося. У всякому випадку, це повідомлення у Facebook я б навряд чи написала. Таке моє припущення підтвердив пожежник», - розповідає Ольга Ільницька.

Керівництво «Інфоксводоканалу», де Сергій працює ще з 2006 року, пообіцяло нагородити працівника. У компанії розповіли, що йому 43 роки, він сумлінний і відповідальний в роботі, тихий і скромний, пише місцеве видання Думская.

Одеситка також розповіла, що Сергій довго не називав своє прізвище – соромився.

«З Сергієм ніхто більше не вбіг у вогонь. Один витягнув балони-бомби – як зміг? Не Геракл, мого зросту... Людина зі спокійним уважним поглядом. Тихий голос. Рука у Сергія маленька і суха, потискає у відповідь міцно. Долонька жорстка… Живі сусіди підуть вранці на роботу повз згарища і чотирьох балонів з газом, що стоять рядком в калюжі на тротуарі», - констатує одеситка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення