При вʼїзді до Києва адвокат на блокпосту на смерть збив військового: відома попередня причина ДТП (фото)

У Києві на блокпосту водій автомобіля "Хонда" збив військового. Від отриманих травм військовослужбовець помер, повідомляє Національна поліція.

Подія сталась сьогодні вночі близько 00:30 на блокпосту при вʼїзді до столиці. Водій рухався по автодорозі М-01 в напрямку Броварського проспекту у другій смузі для руху з трьох наявних, в умовах туману попереду побачив вантажний автомобіль та різко загальмував.

"Не впорався з керуванням та виїхав у крайню праву смугу для руху, де здійснив наїзд на військовослужбовця, 1976 року народження, якій ніс службу на блокпосту", - розповіли у поліції і додали, що водій був у тверезому стані.

Пізніше стало відомо, що за кермом автівки, яка збила військового на блокпості, був приватний адвокат. Цю інформацію повідомили джерела "РБК-Україна". Загиблому військовому добровольчого формування територіальної громади було 47 років, а водію – 45.

"Уночі 22 жовтня в Дніпровському районі міста Києва 45-річний приватний адвокат, керуючи автомобілем Honda, на блок-посту скоїв наїзд на 47-річного військовослужбовця ДФТГ. У результаті пригоди військовослужбовець загинув", – розповів співрозмовник видання.

Водій, який скоїв наїзд на військового, рухався в комендантську годину без перепустки. Водій "Хонди" наїхав на військовослужбовця на блокпосту на пів години пізніше, ніж розпочалася комендантська година.

За словами речниці поліції Києва Юлії Гірдвіліс, найімовірніше, водій намагався встигнути до початку комендантської години заїхати до Києва. Поспішаючи, в умовах туману сталась ця трагедія.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення