Прийшов у гості і вбив: досвідчений зек жорстоко розправився зі знайомим

У Харкові в Новобаварському районі сталося моторошне вбивство. Душогуб, який прийшов у гості до харків'янина, забив господаря квартири до смерті. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області.

До поліції звернулась жінка, яка повідомила, що її сусід тривалий час не відчиняє двері та не виходить на зв'язок. Прибувши за адресою, поліцейські виявили в будинку тіло 46-річного господаря з ознаками насильницької смерті.

"Співробітники поліції встановили, що до скоєння вбивства чоловіка причетний 27-річний раніше неодноразово засуджений за тяжкі злочини мешканець Харківської області. У ході досудового розслідування з'ясувалося, що 13 серпня близько 21:00 він прийшов додому до 46-річного громадянина. Між чоловіками виник конфлікт, в ході якого гість почав бити власника помешкання кулаками по голові. Потерпілий від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці", - йдеться у повідомленні.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодксу України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує від 7 до 15 років тюремного ув'язнення.

Слідчі дії тривають.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення