Прикордонники затримали мешканця Львівщини з таблетками для ерекції на 1 млн грн (фото)

Мешканець Львівщини намагався незаконно вивезти з України кілька тисяч таблеток для покращення статевих функцій у чоловіків. Проте прикордонники помітили вантажівку, яка спробувала перетнути кордон у ще закритому пункті пропуску у Нижанковичах, повідомила пресслужба Держприкордонслужби.

За даними прикордонників, 46-річний мешканець Львівської області спробував непомітно виїхати вантажівкою до Польщі. Чоловіка затримали біля майбутнього пункту пропуску Нижанковичі — Мальховіце. Під днищем вантажівки прикордонники помітили прикріплені три ящики із медикаментами.

У Держприкордонслужбі не вказують, які саме медикаменти вони виявили. Проте з оприлюднених фото видно, що йдеться про таблетки Cenforce. Це препарат для лікування потенції на початкових стадіях, а також зміцнення ерекції та підвищення загальної статевої активності у чоловіків. Ціна однієї упаковки коливається від 250 до 300 грн.

Прикордонники нарахували, що контрабандист хотів вивезти майже 4 тисячі блістерів. Працівники митниці склали протокол, а таблетки вилучили. Попередня вартість товару складає 1 млн 148 тис. грн.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення